WordPress sneller maken met snelle hosting

  • door

Alle maatregelen die je zelf kan nemen en uit kan voeren aan je site verbleken bij de snelheidswinst die een optimale hosting oplevert.

WordPress stelt specifieke eisen aan hosting, dus een provider die zijn servers daar optimaal op heeft ingericht kan enorm veel verschil maken.

Eén van die providers in Nederland is Savvii. Niet alleen hebben ze hun servers optimaal ingericht voor WordPress, maar ook maken ze gebruik van Varnish caching op hun servers!
En in plaats van Apache maken zij gebruik van Nginx webservers, hetgeen over het algemeen op zichzelf ook al voor wat snelheidswinst zorgt.

Dat zorgt ervoor dat je site stukken sneller wordt, in veel gevallen sneller dan je door middel van alleen een cachingplugin kunt bereiken. Ook is in de uitgebreidere pakketten gebruik van een CDN (Content Delivery Network) inbegrepen, hetgeen je site nog sneller maakt.

Mocht je je site bij hen willen onderbrengen, dan kun je je aanmelden via de link hieronder (dit is een gesponsorde link, het kost jou niets extra’s).