Over mij

[et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik ben Erwin van Wingen. Grafisch- en Webdesigner en website bouwer. NetSitez is mijn bedrijf.

Op deze site vind je alles wat ik ontworpen en gebouwd heb.

Mijn specialisme is websites ontwerpen en bouwen met het cms WordPress. En logo’s en huisstijlen ontwerpen. En webshops ontwerpen en bouwen, en oh ja, optimaliseren voor zoekmachines.

Ik kan je overigens ook helpen met alleen een WordPress installatie als dat alles is wat je nodig hebt, waarna je zelf verder je site opbouwt, of met aanpassingen aan een bestaand thema dat je al gebruikt of wil gaan gebruiken op je WordPress site.

Logo’s ontwerpen doe ik door middel van veel research, veel schetsen, en veel overleg. Je logo is het eerste dat mensen zien, en is het visitekaartje van je bedrijf. Daarom vind ik het belangrijk om jou in alle stappen van het ontwerpproces te betrekken.

Webshops bouw ik met WordPress of op het online webshop platform myShop.com.

Zoekmachineoptimalisatie is een vak apart, er zijn namelijk talloze factoren die je positie in zoekmachines beïnvloeden. Ik richt mij voornamelijk op organische vindbaarheid. Dat is dus de vindbaarheid van je site wanneer je advertenties buiten beschouwing laat.
De eerste stap is altijd om te inventariseren of je je wel op de goede zoekwoorden richt, of je geen zoekwoorden mist die je wel zou moeten gebruiken, en of je teksten in het algemeen goed zijn en meerwaarde bieden. Als die basis goed is kunnen vervolgstappen worden gemaakt.
Dat hele traject van zoekwoorden inventariseren, teksten sturen, pagina indelingen bepalen, technische inrichting van een website en het controleren van een aanvangspositie kan worden samengevat met de term ‘on-page seo’.
Daar bij komt dan het opbouwen van een kwalitatief en relevant backlinkprofiel, dat is samen te vatten met de term off-page seo.

Voor beide kun je bij mij terecht.

Genoeg gelezen? Neem contact met me op!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.netsitez.nl/wp-content/uploads/2014/07/Screen-Shot-2013-10-14-at-16.45.24-.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een antwoord